Om mig

Min livsväg
Mitt namn är Seija Hedin och jag är Certifierat Medium och Diplomerad Energiterapeut.
Det är först när vi själva förstår och tar ansvar för våra tankar, känslor och beteenden som det blir möjligt att ha förståelse för andra i vår omgivning.

Vad hände mig från början
Jag var som alla andra barn, medial men blev stängd.
Jag har alltid varit intresserad och trott på själavandring eller reinkarnation i hela mitt liv.
2008 gick jag till ett Medium för första gången i mitt liv. Det var en intressant upplevelse och det stämde vad hon läste på Tarot läggningen. Jag tyckte att det var en spännande och intressant upplevelse.

2013 började jag bli intresserad av min hälsa och vad jag äter och om jag äter rätt.
2016 var första mötet med en näringsterapeut, hon upptäckte saker som jag inte kunde listat ut själv och hon tyckte att jag skulle börja med terapi så att vi tillsammans kan nå framgång med min hälsa. Vi samarbetar fortfarande i dag med min hälsa och har stor framgång.
Terapi, varför? Jag behövde lite tid innan jag förstod mitt behov.

2016 testade jag healing och tårarna kom. Han berättade att jag hade varit med svåra upplevelser som barn som jag inte har några minnen av. När han gav mig healing så tog han bort gamla energier från min kropp.

2017 i januari träffade jag min terapeut och coach första gången, det var dags att ta hand om mig själv och släppa mitt kontrollbehov. Jag var färdig att göra resan. Vilken underbar och sorglig resa jag fick göra med henne i två år.
Under hälsomässan samma vår blev jag mer intresserad av det mediala.
En fråga som jag ställde: Vad är meningen med mitt liv? Jag fick svar från olika medium att jag kommer att förstå.
I närheten av där jag bor finns ett café som var öppet på onsdagar och som hade healing. Jag gick dit och fick healing från en person som rekommenderar mig att komma tillbaka på kvällen och vara med på meditation. Mediterar numera varje onsdag.

Min utveckling med det mediala
Våren 2018 gick jag under två helger på personlig och medial utveckling hos ER-BRO (Barbro Eriksson) som gav mig grunderna till mediumskapet. Provade på healing, tarotkort, pendel, intuition, psykometri, länkning och meditation.
Intresset växte, jag sökte mig vidare.

Under åren 2018 – 2019
Då gick jag en 1-årig diplomerat energiterapeututbildning hos Energy Talk (Annette Blom)
Där fick jag en bred grund att stå på när det gäller energiterapi/healing. Jag lärde mig tolka flödet av energi i det mänskliga energisystemet. Att ge energibehandlingar och att förstå våran personliga process och utveckling ur ett energiperspektiv på alla plan – fysiska, psykiska, mentala och det andliga. Det var krävande men en givande utbildning.
Jag nådde fram till mitt mål och blev Diplomerad energiterapeut 2019-05-12 av Anette Blom.
År 2018 började jag en kurs med personlig och medial utveckling hos ER-BRO (Barbro Eriksson). Där fick jag en bred grund att stå på eftersom jag anser att min personliga utveckling är lika viktig som den mediala. Min resa fortsätter och det mediala är en del av mig.
Jag nådde fram till mitt mål att bli Certifierat medium 2019-12-14 av Barbro Eriksson.

2020
Jag arbetar som medium och healer/energiterapeut på EnergiPlatsen.
Det blev ingen Harmoni mässa fysiskt det här året i Solna, det blev online.

2021
Utvecklingen har fortsatt och jag har utökat min kunskap med kurs i transhealing.

2022
Jag är tacksam att jag följer min väg och arbetar som medium och healer/energiterapeut f o m januari fullt ut. Jag har utökat min kunskap med kurser i transmediumskap.